VACATURE MAGAZIJN MEDEWERKER

Heb je naast je dagelijkse bezigheden tijd over om af en toe wat bij te verdienen? Solliciteer dan nu voor ons ondersteunend team in het magazijn bij Swordfish & Friend!

Crosley Switch I.jpg

Wie zijn wij?
Wij zijn Swordfish & Friend, wij distribueren Crosley platenspelers en andere muziek en design gerelateerde artikelen door Europa. Daarnaast hebben we een kunst en muziekwinkel in Utrecht. We zijn een jonge organisatie waar iedereen ontzettend veel plezier heeft in het verkopen van de mooi ontworpen Crosley platenspelers aan muziek, lifestyle en warenhuizen door heel Europa. We zijn een cultuur liefhebbend bedrijf, maar schuwen commercie niet. Spreekt je dit aan en heb jij jouw logistieke processen op een rijtje? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

 

 

Wat ga je doen?
Aan jou de taak om alles in het magazijn op orde te houden en te zorgen dat vrachtwagens gemakkelijk en snel kunnen laden en lossen. Je werkzaamheden zien er als volgt uit:
• Legen van zeecontainers;
• Verplaatsen en wegleggen van pallets;
• Zorgen dat onze uitgaande zendingen klaar worden gemaakt

SWORDFISH & FRIEND TEAM

SWORDFISH & FRIEND TEAM

Dit ben jij:

-   Flexibel beschikbaar voor losse klussen

Ons Aanbod

-   Een plek in een klein, gezellig team
-   Een marktcomform salaris
-   Gratis lunch
-   Leuke culturele nevenactiviteiten

Interesse? 
Mocht je vragen over de functie hebben, stuur een mail naar info@swordfishandfriend.com. Als je meteen wilt solliciteren ontvangen we graag je CV en motivatiebrief op dit adres. 


OVERIGE INFORMATIE