VACATURE EUROPESE ACCOUNTMANAGER

Wil jij alle voordelen van werken met tripple A bedrijven in een informele, kleinschalige bureau omgeving? Is reizen geen probleem en spreek jij je talen? Solliciteer dan nu op functie van Europese Account Manager bij Swordfish & Friend!

For English, press here

Crosley Switch I.jpg

Wie zijn wij?
Wij zijn Swordfish & Friend, wij distribueren Crosley platenspelers en andere muziek en design gerelateerde artikelen door Europa. Daarnaast hebben we een kunst en muziekwinkel in Utrecht. We zijn een jonge organisatie waar iedereen ontzettend veel plezier heeft in het verkopen van de mooi ontworpen Crosley platenspelers aan muziek, lifestyle en warenhuizen door heel Europa. We zijn een cultuur liefhebbend bedrijf, maar schuwen commercie niet. Wij zijn dan ook op zoek naar een cultuur liefhebbend en commercieel talent!

 

 

 

Wat ga je doen?
Als onze nieuwe Europese Accountmanager ga jij je voornamelijk richten op ons retail netwerk verspreid over zo'n 20 landen, zowel de kleinere als de grote accounts. Je onderhoudt de contacten met bestaande relaties en probeert hier de omzet en marge te vergroten. Daarnaast ga jij actief op zoek naar nieuwe accounts in Europa. 

Je werkt commercieel en zelfstandig, je bent klantgericht en bent in staat om naast het beheren van onze huidige klanten op korte termijn je eigen netwerk op te bouwen. Je hebt affiniteit met onze producten en dat straal je ook naar de klanten uit.

SWORDFISH & FRIEND TEAM

SWORDFISH & FRIEND TEAM

Kwalificaties
- minimaal HBO denkniveau
- winnaarsmentaliteit
- relevante werkervaring
- zelfstandig kunnen werken
- sterke commerciële & communicatie vaardigheden
- spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal vloeiend
- spreekt en schrijft de Duitse taal goed
- proactieve en positieve houding, gevoel voor humor

Ons Aanbod
Deze positie is beschikbaar vanaf 1 januari 2018 en bedraagt 32 - 38 uur. We bieden een plek in een jong en dynamisch team met veel mogelijkheden om te groeien. Je standplaats bevindt zich in de Meern. Salaris zal op junior niveau starten en verder in overleg worden bepaald. 

Interesse? 
Mocht je vragen over de functie hebben, stuur een mail naar info@swordfishandfriend.com. Als je meteen wilt solliciteren ontvangen we graag je CV en motivatiebrief op dit adres. 


OVERIGE INFORMATIE