Swordfish & Friend zoekt Marketing Stagiair(e)        

 

Je werkveld

Swordfish & Friend B.V. is officieel distributeur van Crosley producten in Europa. Swordfish & Friend is een jonge organisatie waarbij middels de verkoop van mooi ontworpen platenspelers een hoogwaardig en duurzaam netwerk opgebouwd wordt, bestaande uit lifestyle/woonwinkels en onafhankelijke platenzaken en daaraan gerelateerde winkels. Zo hebben wij te maken met een groot klantenbestand verspreid door zo'n 10 verschillende landen. Wij opereren vanuit de Meern in Utrecht, de perfecte locatie voor een distributiebedrijf door de centrale ligging vlak naast de snelweg.  Ook hebben we een platenzaak/ lifestyle winkel in Hartje Utrecht.

 

Wat ga je doen?

Swordfish & Friend opereert in meer dan 10 verschillende landen. Je denkt mee hoe de marketing in de verschillende landen kan worden ingezet en op welke manier. Ook help je mee met de uitvoering daarvan. Je snapt de waarde van social media,  je weet deze goed en doelgericht in te zetten, Maar je begrijpt ook de kracht van fysieke marketing. Je bent heel creatief en vindt het leuk om buiten de normale marketingstrategieen te denken. 

 

Je profiel

Een geschikte kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

 

- Je doet een marketing gerelateerde studie of een studie in de creatie-, design- of cultuursector

- Je hebt enige ervaring met het bedenken van marketingplannen in de creatieve sector

- Je bent resultaatgericht, flexibel en stressbestendig

- Je spreekt en schrijft goed in de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

- Je bent creatief

- Photoshop/ illustrator vaardigheden zijn een pre

- Je voelt je prettig in een informele werksfeer

 

Wat wij bieden

Deze functie is per direct beschikbaar en beslaat 36 uur in de week. Wij bieden een plek in een jong, klein team waar volop groeimogelijkheden zijn, ook na je stage periode. Als je het goed doet, heb je al snel veel verantwoordelijkheid die je veel kennis oplevert tijdens je studie. Je standplaats is op ons hoofdkantoor in De Meern, vlakbij Utrecht. De stagevergoeding is nader te bepalen.

 

Interesse?

Voor  meer informatie of om te solliciteren kun je ons bereiken via info@swordfishandfriend.com.