Swordfish & Friend zoekt een Logistiek Stagiair(e)


Je werkveld

Swordfish & Friend B.V. is officieel distributeur van Crosley producten in Europa. Swordfish & Friend is een jonge organisatie waarbij middels de verkoop van mooi ontworpen platenspelers een hoogwaardig en duurzaam netwerk opgebouwd wordt, bestaande uit lifestyle/woonwinkels en onafhankelijke platenzaken en daaraan gerelateerde winkels. Zo hebben wij te maken met een groot klantenbestand verspreid door zo'n 10 verschillende landen. Wij opereren vanuit de Meern in Utrecht, de perfecte locatie voor een distributiebedrijf door de centrale ligging vlak naast de snelweg.  Ook hebben we een platenzaak/ lifestyle winkel in Hartje Utrecht.

 

Wat ga je doen?

De internationale logistiek is de core business van Swordfish & Friend. Je zoekt uit wat de meest efficiente manier van handelen is op internationaal niveau. Je onderzoekt het nut van tussenpersonen, distributeurs en handelsagenten. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks shippen van pallets en pakketten naar 250 klanten in Europa en daarbuiten. Je draagt zorg voor de inkoop die per zeecontainer binnen komt.

 

Je profiel

Een geschikte kandidaat voldoet minimaal aan de volgende eisen:

 

- Je doet een handels/ logistiek gerelateerde studie

- Je bent zeer nauwkeurig

- Je spreekt en schrijft goed in de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

- Je bent goed in plannen

- je bent goed in het houden van overzicht

- Je voelt je prettig in een informele werksfeer

 

Wat wij bieden

Deze functie is per direct beschikbaar en beslaat 36 uur in de week. Wij bieden een plek in een jong, klein team waar volop groeimogelijkheden zijn, ook na je stage periode. Als je het goed doet, heb je al snel veel verantwoordelijkheid die je veel kennis opleveren tijdens je studie. Je standplaats is op ons hoofdkantoor in De Meern, vlakbij Utrecht.

 

Interesse?

Voor  meer informatie of om te solliciteren kun je ons bereiken via info@swordfishandfriend.com.