Over Swordfish & Friend

Swordfish & Friend is de officiele distributeur van Crosley producten in Europa. Swordfish & Friend is een jonge organisatie wat bouwt aan een duurzaam verkoop netwerk van hoge kwaliteit door de verkoop van mooi ontworpen platenspelers. Dit netwerk bestaat uit onafhankelijke lifestyle retailers,  platenzaken en andere gerelateerde winkels. Op dit moment hebben we een klantenbestand gevestigd in meer dan 20 verschillende landen.  We opereren vanuit De Meern, dichtbij Utrecht en Amsterdam. De perfecte locatie voor een distributiebedrijf door haar centrale ligging, vlakbij de snelweg. Daarnaast runnen we nog een platenzaak/lifestyle concept in het stadscentrum van Utrecht.

Als de vertegenwoordiger van Crosley in Europa, ons bedrijf is zeer internationaal georienteerd. We zijn begonnen in Holland, maar willen onze aanwezigheid in andere Europese landen uitbreiden, zo ook nu in Italië.

 

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de merkstrategie, orderproces en klantenservice in Italië.

Verkoop:

Optimaliseer de verkoop van Crosley producten binnen onze strategie. Identificeer product mogelijkheden en voer product strategieën uit. Blijf op de hoogte van product aanpassingen. Ontwikkel plannen om nieuwe klanten te benaderen. Hou het management op de hoogte van nieuwe kansen, problemen, vooruitgang and benodigde ondersteuning. Deel je expertise and ' best practise' informatie met het sales team.    

Marketing:

Verzamelen en delen van inzichten over de consumentenmarkt in Italië. Gebruik kennis over de locale markt en de concurrentie om een marketingplan te ontwikkelen om onze Crosley producten goed te positioneren. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van dit plan. Je begrijpt de waarde van social media en weet hoe je hier effectief gebruik van maakt. Maar je begrijpt ook de kracht van fysieke marketing.  Je bent creatief en vind het leuk om buiten de traditionele marketing strategieën te denken.

Account Management:

Onderhoud ons Italiaanse klantenbestand door persoonlijk contact, mail en telefonisch contact. Bied service door het ontwikkelen -en onderhouden van sterke relaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en management van orders.

 

Kwalificaties

Een geschikte kandidaat voldoet aan de volgende vereisten:

-        HBO denkniveau

-        Kennis van de Italiaanse cultuur

-        Is representatief en heeft goede communicatieve vaardigheden

-        Heeft kennis van het uitvoeren van campagnes

-        Is zowel service gericht als resultaat gedreven

-        Is creatief. Photoshop en illustrator skills zijn een plus

-        Heeft affiniteit met de lifestyle en muziek industrie

-        Moedertaal: Italiaans. Deze baan vraagt om zeer goede verbale en schriftelijke vaardigheden.

-        Proactieve en positieve houding, gevoel voor humor

-        Minimaal 32 uur

 

Ons aanbod

Deze positie is per direct beschikbaar en beslaat 24 uur per week. We bieden een plek in een jong en dynamisch team met veel mogelijkheid om te groeien. Je standplaats bevind zich in De Meern. Je salaris zal in overleg worden bepaald. 

Interesse?

Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of om te solliciteren door een mail te sturen naar  info@swordfishandfriend.com.